2019 2daagse fietstochtje

26 juli 2019 - Nederland, Nederland

24 Juli Hoeksewaard
Met de vouwfiets en vouwkarretje op pad.
Vanaf huis rustig gepeddeld naar Willemstad, de veerboot  'de Anna' genomen naar het ford bij Nuemansdorp. Mooi ford, mooi bewaard gebleven en/ of gerestaureerd. Lekker bakkie leut genuttigd en met mede reizigers gekletst. Weer de fiets op en in de richting Oud Beijerland gefietst.  Ik had het plan om vroeg een camping op te gaan ivm de temperatuur van bijna °40. Uurtje later als gepland  een camping gevonden midden op het platteland, de Kriekenbogaard, net voor Oud Beijerland. Lekker in de schaduw met zwak briesje genieten van de natuur.

2019 Tweedaagse fietstochtje  Pontje Anna Willemstad


25 Juli Dordrecht
Zeer vroeg wakker door ijverige boer die ook de hitte voor wilde blijven. Snel alles ingepakt en opgeruimd en weer op pad naar het pontje Oud Beijerland - Rhoon.
Rondom Rhoon is het moeilijk op fietsroute bordjes te fietsen, 3 routes kruizen daar, alle met gelijke nummers. Conclussie 2x rondje Rhoon. Uiteindelijk het padje terug gevonden. Heel mooi buitengebied en genoten van rust en natuur. Bij Zwijndrecht mijn mini hitteplan in werking gezet; waterbus en trein weer terug naar huis. Na het middaguur werd het te heet om, met volle bepakking, door te fietsen.

2019 Tweedaags fietstochtje

Foto’s